Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

40 dnu a 40 noci / 40 Days and 40 Nights (2002)(CZ/EN)[720p] = CSFD 53% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    40 dnu a 40 noci / 40 Days and 40 Nights (2002)(CZ/EN)[720p] = CSFD 53% Názov:40 dnu a 40 noci / 40 Days and 40 Nights (2002)(CZ/EN)[720p] = CSFD 53% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:4.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-02-08 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Komedie,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: Eng,Cz
    Titulky: Cz
    Rok vydání: 2002
    Délka: 90 minut
    Odkaz CSFD: http://www.csfd.cz/film/13150-40-dnu-a-40-noci/
    Komedie/Romantický/Drama




    Popis:
    USA/Velká Británie/Francie
    2002
    Režie: Michael Lehmann
    Kamera: Elliot Davis
    Hudba: Rolfe Kent
    Hrají: Josh Hartnett, Shannyn Sossamon, Paulo Costanzo, Emmanuelle Vaugier, Adam Trese, Monet Mazur, Christine Chatelain, Vinessa Shaw, Stefanie von Pfetten, Stanley Anderson, Griffin Dunne, Natassia Malthe, Michelle Harrison, Maggie Gyllenhaal, Chris Gauthier, Dylan Neal, Barry Newman, Chiara Zanni, Keegan Connor Tracy, Mary Gross, Terry Chen, Jarrad Paul, Glenn Fitzgerald, Hina Khan
    Obsah:
    Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak.


       
       










    transfer5,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -5
    Velkej Magor
    Ratio 4.36

    Neschvaleny

    09/02/2018 19.21.03
    asi nemá vovladačku
    Uploader
    09/02/2018 19.09.36
    Njn možná maďar stačí totiž přepnout audio

    -2
    stefan22101
    Ratio 2.25

    Member+

    09/02/2018 18.47.33
    ked toto ma aj CZ jazyk ako dabing tak ja som asi bud hluchy alebo madar sak to ma iba AJ ako zaklad a CZ titulky    


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.285 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:05
    sql

    TOPlist